Jands Lighting
It is currently Wed Nov 22, 2017 4:34 pm




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Vista V2.3 to Elation eNode Problem 
Author Message
Registered
Registered

Joined: Thu Jul 06, 2017 6:24 am
Posts: 1
Reply with quote
Post Vista V2.3 to Elation eNode Problem
Hello-


I recently updated my software to the latest version (vista 2.3.17127) and I am having a problem connecting to only ONE port on my elation eNode 4 to my MacMini running an S1 and M1 combo.


The other ports work swimmingly.


I'm attempting to connect port 3 to universe 7, and my show file stayed the same post-update. Everything is indicating that the eNode is connected to the computer and everyone is talking nicely, but I can't get anything to come out. I went to the enode and set the correct universe for unicast. Anyone have any help?


Thu Jul 06, 2017 6:29 am
Profile
Jands R&D
Jands R&D

Joined: Tue Feb 18, 2014 11:09 am
Posts: 468
Reply with quote
Post Re: Vista V2.3 to Elation eNode Problem
Did you also post this on the facebook group? I believe someone (maybe you!) had the same problem and was able to solve it by broadcasting instead of unicast.

_________________
Peter Rubie
Console Applications Tester - Jands Pty Ltd


Tue Aug 01, 2017 8:57 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.