Jands Lighting
It is currently Fri Jul 20, 2018 5:27 pm




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Fullscreen lag and multiple playback nodes 
Author Message
Contributor
Contributor

Joined: Thu Aug 20, 2015 7:47 am
Posts: 11
Reply with quote
Post Fullscreen lag and multiple playback nodes
Hello all,

I searched around on the forum and couldn't find any questions regarding this, so here goes.

I'm running a late 2016 MBP with the latest version of Vista going out artnet to an ODE and from there to my lights.

1) When I try to fullscreen either the main programmer window or one of the external floating windows, I get an insane (>3 sec) delay on every command that I give. My computer says that the CPUs are barely being used. Can anyone think up a reason why the computer would lag like that?

2) I was looking at open processes when the lag was occurring and I noticed that there were four instances of ByronPlaybackNode running. Is this normal?

Thanks for any and all help you can provide!

_________________
256 channel dongle - no control surface


Mon Jul 24, 2017 9:08 am
Profile
Jands R&D
Jands R&D

Joined: Tue Feb 18, 2014 11:09 am
Posts: 471
Reply with quote
Post Re: Fullscreen lag and multiple playback nodes
4 playback nodes is normal, there is one for each CPU core. As for your lag, it would be best if you can fill in a support request form so we can best help you. An accompanying video would be great.

_________________
Peter Rubie
Console Applications Tester - Jands Pty Ltd


Tue Aug 01, 2017 8:46 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.